Menu
Tablet menu
A+ A A-

ABBYY FineReader 12 Corporate Edition - Još brža konverzija!

Abbyy FineReader 12 CorporateInovativni OCR i brža batch obrada konverzije dokumenta i poboljšana efikasnost korisnika

ABBYY FineReader 12 Corporate, sledeća generacija njegovog snažnog Optical Character Recognition (OCR) rešenja. Projektovan za automatizaciju konverzije dokumenata u poslovnim, vladinim i akademskim okruženjima, FineReader 12 Corporate nudi bržu batch konverziju dokumenata, poboljšanu preciznost, opcije za pre-procesiranje slika i brz OCR i novi background OCR pristup, poboljšavajući iskustvo i efikasnost korisnika.

Projektovan za instalaciju u raznim radnim grupama i organizacijama, ABBYY FineReader 12 Corporate pruža intuitivne alate za skeniranje dokumenata (sa podrškom za mrežne skenere i MFP-ove) i pretvaranje slika dokumenata u promenljive i pretražive elektronske formate. Pored svih funkcija FineReader Professional-a, Corporate verzija podržava “Hot Folders” za automatizaciju i raspoređivanje zadataka obrade uz mogućnost deljenja poslova među korisnicima radne grupe, volume i mrežne licence sa centralizovanom instalacijom, specijalizovanu funkciju upravljanja licencama, a fleksibilne opcije licenciranja podržavaju primenu u različitim poslovnim okruženjima.

Ključna poboljšanja:

  • Poboljšana preciznost poslovnih dokumenata i za azijske jezike —Uključuje novi alat za uklanjanje pečata u boji i raznih rukom ispisanih naznaka na slikama dokumenata, poboljšava konverziju tabela do 40% i nudi do 30% preciznije crtanje dijagrama i grafika. FineReader 12 Corporate nastavlja da predvodi na tržištu alata sa podrškom za OCR raznih jezika i pruža poboljšanje do 15% za arapski jezik, do 10% za hebrejski, do 20% za kineske, japanske i koreanske dokumente.
  • Poboljšani Hot Folder i Batch OCR — Poboljšana Hot Folder funkcija omogućava bržu batch konverziju dokumenata i podršku za dvo-jezgarnu obradu. Pored toga nudi fleksibilnije opcije imenovanja, omogućavajući korisnicima da dodaju prefikse i sufikse imenima fajlova ili foldera radi njihove bolje organizacije.
  • Poboljšanje vizuelnog kvaliteta za skenove, fotke i PDF dokumenta — Poboljšana ABBYY Camera OCR omogućava korisnicima da pretvore fotke dokumenata u slike skener kvaliteta i nudi nove funkcije pre-procesiranja fotografija kao što su auto crop složenih slika i izbeljivanje pozadine originalnih dokumenata. Nova PreciseScan tehnologija poboljšava vizuelni kvalitet dokumenata radi lakšeg čitanja, arhiviranja ili boljeg štampanja.
  • Poboljšano iskustvo korisnika uz Background OCR — Omogućava korisnicima da otvore, pogledaju i odmah počnu rad na dokumentu bilo koje veličine, čak i dok traje obrada u pozadini pri čemu se štedi značajno vreme obezbeđivanjem pristupa svim stranama dokumenta odjednom.
  • Lakše čuvanje i pronalaženje fajlova u Cloud-u — Obezbeđuje lakši pristup popularnim servisima skladištenja u cloud-u, kao što su Google Drive™, Dropbox™ i Microsoft® OneDrive, između ostalih, kao i direktnu integraciju sa Microsoft SharePoint® Online / Office 365™.
  • Brža i lakša verifikacija i korekcija —Poboljšan alat za  verifikaciju sada omogućava korisnicima da primene korekcije spelinga i formatiranja korišćenjem intuitivnih hot keys i tab kontrola što olakšava navigaciju u procesu verifikacije.

ABBYY FineReader 12 Corporate je potpuno kompatibilan sa Windows-om 8.

 

Ključne karakteristike

Digitalizujte štampana dokumenta sa izuzetnom preciznošću

FineReader omogućava korišćenje samostalnih ili mrežnih skenera i MFP-ova radi skeniranja i trenutnog pretvaranja dokumenata u tekst i pretražive PDF-ove. Obezbeđuje do 99.8% preciznost prepoznavanja, eliminiše potrebu za prekucavanjem iz štampanih dokumenata i olakšava obradu dokumenata.

FineReader 12 precizno prikazuje celu strukturu dokumenata. On precizno čuva layout-e i formatiranje uključujući veličinu teksta i fontove, tabele i dijagrame, kolone, header-e, footer-e, fusnote, brojeve strana i drugo.

Brža obrada dokumenata i pokretanje poslova jednim klikom

Konverzija dokumenata u Fast Mod-u omogućava do 40% brže rezultate. Plus, više-jezgarna obrada velike brzine omogućava da se obrada stranica u dokumentima podeli i izvršava paralelno da bi se olakšao radni proces i povećala brzina.

FineReader user-friendly interfejs eliminiše potrebu za učenjem komplikovanih rutina i postavki. Možete kreirati svoje poslove i aktivirati ih jednim klikom i deliti ih u okviru svoje radne grupe.

Automatizovan OCR i batch konverzija

Optimizujte batch obradu dokumenata uz ABBYY Hot Folder alat! FineReader Corporate može da nadgleda određeni folder na lokalnom disku, mrežnom disku ili FTP serveru ili mailbox-u i automatski obradi bilo koji fajl ili grupu fajlova na datoj lokaciji.

FineReader Corporate obezbeđuje soficistirane alate koji pružaju veću fleksibilnost batch OCR obradi: možete rasporediti konverziju dokumenata u unapred zadatom vremenu i istovremeno upravljati poslovima konverzije u Hot Folder-u.

Povoljno mrežno licenciranje

Pomoću FineReader 12 Corporate mrežne licence, možete instalirati softver na veliki broj računara – a platiti samo za korisnike  FineReader-a koji rade simultano. License Manager alat omogućava lako i brzo dodeljivanje, dodavanje, uklanjanje i nadgledanje licenci. Mrežne licence takođe podržavaju instalaciju Terminal Servera.

Laka primena i upravljanje

Automatska mrežna instalacija omogućava administratorima da instaliraju softver na daljinu sa servera na radne stanice.  Administratori mogu takođe da upravljaju licencama u mreži korišćenjem License Manager-a koji omogućava dodeljivanje, dodavanje, uklanjanje i nadgledanje licenci.

Izvlačenje citata i ekstrakcija podataka

Nema potrebe da čekate dok se ceo dokument konvertuje da bi počeli da radite na njemu. FineReader Corporate sada omogućava trenutnu ekstrakciju teksta, tabela i drugih prepoznatih sadržaja - čak iako ostatak dokumenta još uvek nije konvertovan. Odaberite deo koji hoćete da kopirate i FineReader će omogućiti njegovo kopiranje za nekoliko sekundi.

Napredna PDF konverzija i sigurnost

FineReader lako konvertuje skenirana dokumenta i PDF-ove u PDF i PDF/A dokumenta optimizovana za arhiviranje i pronalaženje. Kompresija dokumenata smanjuje veličinu fajla PDF dokumenta, što štedi resurse za skladištenje i olakšava deljenje i arhiviranje PDF dokumenata.

FineReader takođe podržava zaštitu PDF fajla pomoću lozinke i obezbeđuje alate za redigovanje osetljivih i poverljivih informacija.

Podržava više jezika nego bilo koji drugi OCR

Proširite svoje globalne mogućnosti! ABBYY FineReader 12 prepoznaje i konvertuje dokumenta sa bilo kojom kombinacijom od 190 podržanih jezika– a sada uključuje i značajno poboljšan OCR za azijske jezike i arapski. 

Podržava širok opseg formata

FineReader 12 podržava širok opseg ulaznih i izlaznih formataa – uključujući DOCX, XLSX, ODT, PPT i mnoge duge. Konvertovani rezultati takođe mogu biti poslati direktno takvim aplikacijama kao što su Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint®, Apache OpenOffice™ Writer i Adobe® Acrobat/Reader. 

Pogledajte ceo spisak podržanih formata

Slanje i preuzimanje dokumenata iz Cloud-a

Dokumenti za konverziju mogu se preuzeti iz Cloud skladišta uključujući Google Drive™, Dropbox™, Microsoft OneDrive ili SharePoint® Online preko sinhronizovanih foldera. Možete takođe čuvati rezultate preko omiljenog servisa za backup i deljenje sa saradnicima.

Business Card Reader za Windows

Bonus aplikacija! ABBYY Business Card Reader predstavlja lakši način da prebacite informacije o kontaktima sa vizit karti u Microsoft Outlook ili Salesforce.com kontakte – ili da prebacite podatke u vCard format (*.vcf). Radi podjednako dobro sa posebnim skenerima za vizit karte, sa običnim skenerima i MFP-ovima.