Menu
Tablet menu
A+ A A-

janusSEAL for Outlook Web App - Jednostavna instalacija, primena i upravljanje!

Uz janusSEAL for Outlook Web App možete imati pouzdanost janusSEAL sigurnosti bilo gde.

janusSEAL for Outlook Web App daje poznate mogućnosti janusSEAL for Outlook, Outlook ekvivalentima za web brauzere: Outlook Web App.
Na notebook-u ili desktopu, u kancelariji ili na putu, janusSEAL for Outlook Web App vam pruža sigurnost da će vaši email-ovi uvek biti klasifikovani.

Pregled mogućnosti

janusSEAL for Outlook Web App omogućava sličan izgled i osećaj kao JanusSEAL for Outlook. Korisnici koji su iskusili jednostavnost dodavanja sigurnosnih klasifikacionih labela poruka korišćenjem janusSEAL for Outlook neće morati dodatno da se obučavaju za janusSEAL for Outlook Web App.
Administratori će takođe imati koristi od ponovnog korišćenja janusSEAL for Outlook konfiguracija, jer se većina ovih konfiguracija može primeniti na janusSEAL for Outlook Web App instalaciju na Exchange OWA CAS Serveru. Dodatna podešavanja su moguća uz Microsoft Group Policy Objects koji imaju sličan izgled kao oni za janusSEAL for Outlook.
Kliknite ovde za više informacija o mogućnostima janusSEAL for Outlook Web App.

Pregled specifikacija

janusSEAL for Outlook Web App je komaptibilan sa velikim brojem web brauzera uključujući Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari. janusSEAL for Outlook Web App može biti korišćen u bilo kojoj organizaciji i konfigurisan koripšćenjem njihovih sigurnosnih klasifikacionih termina, ili može koristiti dobro poznate sigurnosne klasifikacione šeme koje koriste vladine organizacije. janusSEAL for Outlook Web App može da upisuje zaštitne oznake na Subject liniji i da ih čita iz Subject linije, ali i iz Internet message extension header-a (X-Protective-Marking). U saglasnosti je sa:

  • Standardom australijske vlade za zaštitne oznake (EMPS 2012.3)
  • UK Government GPMS (GCSx CoCo 4.1) i

može biti konfigurisan korišćenjem sigurnosne klasifikacione šeme oznaka.


Kliknije ovde
 za više tehničkih detalja o janusSEAL for Outlook Web App.