Logo

Red Hat Enterprise Linux Server - Open source platforma za kritične aplikacije!

Red Hat® Enterprise Linux® serveri barataju sa milionima dolara kroz trgovanje, kupovine i analize svaki dan. Iznenađeni? Nemojte biti. Sa podrškom za sve glavne hardverske platforme i hiljade komercijalnih i specijalizovanih aplikacija, Red Hat Enterprise Linux predstavlja novi standard za poslovne data centre.

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE

     1.   Efikasnost, skalabilnost i pouzdanost

Red Hat Enterprise Linux:

U Red Hat-u blisko sarađuju sa hardverskim partnerima i grupama za industrijske standarde da bi obezbedili da najnovije hardverske funkcije budu uvek dostupne.

Saznajte više:

     2.   Neprevaziđeno upravljanje resursima

Administratori i programeri mogu postaviti pravila po procesima, aplikacijama, pa čak i za goste da bi odgovorili poslovnim potrebama u vezi korišćenja  mreže, memorije i procesora, kao i odredbama ugovora o korišćenju servisa.

Vaše web aplikacije

Integralna sigurnost

Kompletni sigurnosni paket, od mrežnog firewall-a do sigurnosnih kontejnera za izolaciju aplikacija, čini Red Hat Enterprise Linux jednim od najviše sertifikovanih operativnih sistema na tržištu.

Kao host, gost ili u cloud-u, možete osigurati aplikacije opštim i sveobuhvatnim skupom tehnologija i pravila, što je sve podržano od strane Red Hat-ovog globalnog tima za sigurnost.

Red Hat Enterprise Linux 6 konsolidacija [PDF]

     3.   Stabilan razvoj aplikacija i proizvodna platforma

Red Hat Enterprise Linux obezbeđuje:

     4.   Integrisana virtuelizacija

Red Hat Enterprise Linux je projektovan da bude vrhunski virtuelni host i gost na bilo kom od glavnih hypervisor-a. Uz virtuelizaciju uključenu u jezgro, celokupna funkcionalnost upravljanja sistemom, sigurnosnih alata i sertifikovanja je na raspolaganju vašim administratorima.

2016 © Reliable Software Distributor