Menu
Tablet menu
A+ A A-

Red Hat Enterprise Linux Add-Ons - Poboljšanja za opterećene i kritične platfrome!

Red Hat® Enterprise Linux® Add-Ons vam omogućava da podesite svoje aplikaciono okruženje pomoću ekstenzija za radno opterećenje tako da odgovara vašim posebnim zahtevima za velikom moći obrade.
Red Hat pruža opcije koje zadovoljavaju vaše potrebe u poslovno kritičnim aplikacijama uključujući:

Za više informacija pogledajte Tabelu raspoloživih Add-On proizvoda ili Onovne podatke za Add-Ons za Red Hat Enterprise Linux.

Add-On opcije za dostupnost

Add-On za stalnu dostupnost

Red Hat-ov High Availability Add-On omogućava brz oporavak nakon pada sistema da bi aplikacije bile stalno dostupne. Može biti konfigurisan za većinu aplikacija koje koriste podesive agente i za virtuelne goste. High Availability Add-On uključuje podršku za popularne aplikacije kao što su Apache, MySQL i PostgreSQL. Kada se kupi sa Red Hat Enterprise Linux-om za SAP poslovne aplikacije, High Availability Add-On podržava brz oporavak za SAP aplikacije.

Add-On za pouzdano čuvanje podataka

Red Hat-ov Resilient Storage Add-On omogućava deljeno čuvanje podataka i klaster fajl sisteme radi pristupa istom uređaju za čuvanje podataka preko mreže. Omogućavajući konzistento čuvanje podataka na klasteru servera, Resilient Storage Add-On kreira skup podataka koji je dostupan svakom serveru u grupi, ali koji je takođe zaštićen u slučaju pada bilo kog servera.
The Resilient Storage Add-On uključuje High Availability Add-On, koji možete da koristite da bi zaštitli aplikacije i čuvanje podataka.

Add-On za uravnotežavanje opterećenja

Red Hat-ov Load Balancer Add-On obezbeđuje redundantnost za web servise, baze podaka, mrežu i čuvanje podataka. Kreiranjem virtuelne adrese koja može biti usmerena ka realnom serveru radi uravnotežavanja opterećenja ili kontrole saobraćaja, Load Balancer Add-On vam omogućava da brzo dodate ili uklonite servere, ili promenite algoritam za uravnotežavanje upotrebljavajući korisnički interfejs preko običnog brauzera.

Add-On opcije za skalabilnost

Add-On za skalabilni fajl sistem

Red Hat-ov Scalable File System Add-On pruža podršku za fajl sisteme koji su veći od 16 terabajta. Možete upravljati ovim velikim skladištem podataka koristeći napredne opcije kao što su 64-bitni žurnali i napredni algoritmi za zaključavanje.

Add-On za mreže visokih performansi

Red Hat-ov High Performance Network Add-On omogućava direktan pristup memoriji preko Ethernet-a (RoCE) u onim slučajevima kada su malo kašnjenje mreže i visoka propusna moć važni. Pošto RoCE zaobilazi sistemske i kernel pozive da bi upisao podatke direktno u udaljenu memoriju sistema us manji CPU overhead, High Performance Network Add-On je idealan za:

  • Aplikacije koje zahtevaju veoma brzu obradu podatak i malo kašnjenje.
  • Ubrzavanje zaključavanja klastera.
  • Skaliranje aplikacija na distribuiranim sistemima bez ulaganja u specijalizovane mrežne tehnologije.
Add-On opcije za upravljanje

Add-On za pametno upravljanje

Smart Management Add-On uključuje Red Hat Network Management i Red Hat Network Provisioning module za rad sa Red Hat Network-om i Red Hat Network Satellite-om. On omogućava vašoj organizaciji da lako upravljate u nadogradite Red Hat Enterprise Linux sisteme koristeći Red Hat Network ili Red Hat Network Satellite.

Add-On opcije za životni ciklus

10-godišnji životni ciklus za Red Hat Enterprise Linux obezbeđuje stabilnost aplikacionih binarnih interfejse i API-je u toku perioda podrške za Red Hat Enterprise Linux uz redovnu isporuku tehnoloških poboljšanja i sigurnosnih paketa.

Add-On za produženu podršku za update-a

Za one organizacije koje žele da ostanu na određenim verzijama produženi period vremena, Red Hat nudi Extended Update Support Add-On koji produžava vreme podrške za Red Hat Enterprise Linux update-e do 24 meseca i pruža istovremeno podršku za nova izdanja da bi poslovni korisnici imali više fleksibilnosti.

Add-On za podršku produženom životnom ciklusu

Red Hat Enterprise Linux Extended Lifecycle Support (ELS) Add-On produžuje produkcione faze životnog ciklusa Red Hat Enterprise Linux 3 i 4  za 3 i više godina, pokrivajući tako ukupni životni vek od 10 godina. 

Red Hat Enterprise Linux Add-Ons predstavljaju još jedan primer posvećenosti Red Hat-a da sarađuje sa korisnicima i svojim velikim ekosistemom partnera i isporuči fleksibilnija rešenja i opcije da bi izašli u susred svim IT okruženjima.