Menu
Tablet menu
A+ A A-

OpManager - Kompletan softver za nadgledanje celokupne mreže

OpManager podržava napredno upravljanje otkazima i performansama kritičnih IT resursa kao što su ruteri, WAN linkovi, svičevi, firewalls, VoIP call paths, fizički serveri, virtuelni serveri, domenski kontroleri i drugi IT infrastrukturni uređaji.

Pored toga softver za nadgledanje mreže nudi jednostavan interfejs koji vam omogućava brzo uvođenje novih uređaja i takođe brzu primenu pravila vaše organizacije za nadgledanje raznih uređaja.

Rešenja– Upravljanje performansama mreže

Savremeno, provereno upravljanje performansama malih i velikih mreža.
Tehnologije za performanse mreža su evoluirale i pružaju podršku današnjim složenim mrežama. OpManager pomaže da postignete vidljivost i kontrolu koja vam je potrebna za upravljanje vašom mrežom.

Nadgledajte vašu mrežu sa OpManager-om

OpManager je snažan alat za upravljanje otkazima i performansama vaše mreže. Više od 8000 organizacija koristi OpManager zato što on omogućava da: 

Rešenja – Upravljanje performansama servera

Provereno, najbolje u klasi upravljanje performansama servera i aplikacija u preduzećima svih veličina.
Sa prebacivanjem aplikacija i servisa na data centre, virtualizacija i konsolidacija servera stvaraju nove izazove u upravljanju. OpManager obezbeđuje IT administratorima jedinstvenu upravljačku konzolu za kompletnu vidljivost i kontrolu fizičkih i virtuelnih servera.

Nadgledajte vaše servere, servise i aplikacije sa OpManager-om

OpManager, višefunkcionalni alat za nadgledanje, nadgleda sve vaše servere i aplikacije, servise i procese koji se na njima izvršavaju bez obzira na proizvođača ili tip. Sa OpManager-om možete da:


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket
Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.