Menu
Tablet menu
A+ A A-
AccessData

AccessData Group je prva započela sa digitalnim istragama i podrškom za sudske sporove pre više od dvadeset godina, postavlja industrijski standard u oblasti kompjuterskih, forenzičkih tehnologija, FTK i uvodi vodeću tehnologiju za proveru legalnosti softvera, Summation. AccessData obezbeđuje široki spektar samostalnih i korporacijskih rešenja koja omogućavaju razne vrste digitalnih istraga uključujući kompjutersku forenziku, reagovanje na incidente, eDiscovery, proveru legalnosti, IP krađu, reviziju saglasnosti i informaciono osiguranje. Više od 130.000 korisnika u primeni zakona, vladinim agencijama, korporacijama, konsultantskim kućama i advokatskim kancelarijama širom sveta se oslanjaju na AccessData softverska rešenja, kao i na njihove vrhunske servise za pregled i digitalnu istragu. AccessData Group obezbeđuje takođe trening za digitalnu forenziku i podršku u vođenju sporova, kao i sertifikaciju kroz veoma tražene programe AccessData Certified Examiner (ACE) i Summation certification.

Pošto se njihova rešenja odnose na sve vrste digitalne istrage, mogu se primeniti na različitim tržištima sa različitim potrebama u pogledu digitalne istrage. Sudovi i vladine agencije se oslanjaju na Forensic Toolkit (FTK) kompjuterski forenzički proizvod kao i na korišćenje tehnologije dešifrovanja u obavljanju kriminalnih i internih istraga.

Njihova digitalna forenzička rešenja pružaju neprevaziđenu forenzičku analizu kompjutera, mrežne komunikacije i mobilnih uređaja. Ne samo da podržavaju digitalno ispitivanje bilo koje vrste, već nude i rešenja za organizacije bilo koje veličine. Od malih rešenja triaže do velikih, vrhunskih ispitivanja i reakcija na incidente, AccessData technologija je priznata u stručnim medijima, među analitičarima i stvarni korisnicima kao najinovativnija, robusna i laka za korišćenje.