Menu
Tablet menu
A+ A A-

ABBYY FineReader 12 Professional Edition - Prepoznatljiv na prvi pogled!

ABBYY FineReader 12 Professional OCR precizno i pouzdano pretvara dokumenta i slike u formate koji se mogu editovati uključujući Microsoft Office i pretraživi PDF - omogućavajući vam da iskoristite njihov sadržaj, da ih efikasnije arhivirate i lakše pronađete. FineReader eliminiše potrebu za prekucavanjem dokumenata i osigurava da važne informacije budu brzo dostupne. Obezbeđuje trenutni pristup celom dokumentu bilo koje veličine i podržava 190 jezika, u bilo kojoj kombinaciji.

1. Pretvara slike u tekst brzo i precizno
Skenirajte i konvertujte slike u tekst koji možete editovati ili PDF fajlove koje možete pretraživati brže nego ikada! Iskoristite prednost proverene tehnologije koja omogućava preciznost prepoznavanja od 99.8%. Advanced Document Recognition Technology (ADRT) precizno čuvajući formatiranje i strukturu originalnih dokumenata na više strana. Štedi vreme značajno smanjujući potrebu za ručnim ispravljanjem dobijenog fajla. Novo FineReader Fast Mode prepoznavanje daje do 40% brže rezultate uz manje korišćenje prostora na disku.

2. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a
ABBYY FineReader 12 pretvara višejezička dokumenta uz automatsko prepoznavanje 190 jezika u bilo kojoj kombinaciji i uključuje poboljšanu OCR podršku za sve azijske jezike.

3. Ekstrakcija tekstova i tabela iz označenih delova
FineReader obezbeđuje trenutni pristup dokumentima koje konvertujete. Bilo da ima 2 ili 2000 stranica, možete ih pregledati ili odabrati neki deo koji želite da iskopirate bez čekanja da se proces obrade dokumenta završi. Samo odaberite deo koji želite da ekstrahujete i FineReader će ga vrlo brzo prepoznati i učiniti dostupnim za kopiranje.
4. Kreira pretražive PDF-ove jednim klikom
Omogućava brzo pretraživanje dokumente njihovim pretvaranjem u pretražive PDF i PDF/A formate. Opciona MRC kompresija vam omogućava da uštedite memorijski prostor, kada je neophodno.

Slike se automatski obrađuju FineReader-om, bez trošenja vremena na rad sa menijima. Na primer, primena PreciseScan tehnologije izravnjava tekst kod skeniranih dokumenata lošeg kvaliteta da bi poboljšala vizuelni kvalitet izlaznih fajlova. A da bi fino prilagodio rezultate, FineReader nudi veliki broj alata za ručno editovanje slika koji omogućavaju optimizaciju dokumenata za arhiviranje.

5. Brzo konvertujte PDF-ove u formate za editovanje
Lako menjajte bilo koji tip PDF fajlova uz ABBYY FineReader 12 koji efikasno konvertuje PDF dokumenta u tekst koji možete editovati, menjati i ponovo koristiti.
6.Obezbeđuje snažne alate za poboljšanje rezultata
Da bi obezbedili da rezultati koje dobijate odgovaraju vašim željama, FineReader nudi alate za verifikaciju i editovanje teksta koji smanjuju potrebu za ispravkama nakon konverzije vaših dokumenata.

Verifikacioni alat uz intuitivne shortcuts značajno smanjuje vreme koje je potrebno za proveru ispravnosti svega što je prepoznato i neophodne ispravke. Koristeći editor teksta možete lako proveriti i izmeniti formatiranje teksta i primeniti stilove pre pamćenja prepoznatih rezultata.

7. Kreiranje elektronskih knjiga (E-book) i čitanje u pokretu
FineReader omogućava konverziju štampanih dokumenata i PDF-ova u mobilne formate koje možete koristiti na čitačima elektronskih knjiga, tabletima ili pametnim telefonima radi čitanja u pokretu.
8. Slanje i primanje dokumenata iz Cloud-a
Lako učitajte dokumenta za konverziju od provajdera Cloud skladišta uključujući Google Drive, Dropbox, SkyDrive ili SharePoint Online. Sačuvajte rezultate kod vašeg odabranog provajdera servisa radi lakšeg arhiviranja i deljenja.

9. Dizajn u skladu sa Windows 8 Look and Feel
FineReader podržava poboljšani Quick Tasks meni koji je dostupan iz Windows 8 Start screen-a. Jednim klikom konvertujte dokumenta u najpopularnije formate za editovanje uključujući Microsoft Word, Excel i PDF, bez otvaranja glavnog prozora FineReader-a.

10. Čita tekstove sa digitalnih fotografija
ABBYY FineReader primenjuje pametan algoritam za preprocesiranje koji poboljšava kvalitet fotografije, uklanja šum, pojačava linije teksta i izbeljuje pozadinu da bi postigao što veću preciznost pri konverziji. Dokumenta konvertovana sa fotografija izgledaju skoro podjednako dobro kao sa skeniranih dokumenata tako da je skoro nemoguće uočiti razliku.

11. Skida sadržaje snimaka ekrana
Bonus aplikacija! FineReader se isporučuje sa besplatnom kopijom ABBYY Screenshot Reader, koja omogućava brzo kopiranje teksta, tabela i slika sa vašeg ekrana i njihovo lako ubacivanje u izveštaje, prezentacije, email-ove ...

Proverite sve mogućnosti koje ima FineReader 12 - pogledajte listu kompletnih karakteristika.

Probajte besplatno ABBYY FineReader 12 Professional Edition i uverite se da odgovara vašim potrebama!
30 - to dnevna probna verzija.