Menu
Tablet menu
A+ A A-

AD TRIAGE - Prikupite podatake bilo sa uključenih ili isključenih računara!

AD Triage je forenzički alat za trijažu koji se lako koristi za pregled i prikupljanje podataka sa uključenih/isključenih računara. Koristeći FTK tehnologiju, AD Triage je idealan za korisnike bez iskustva u kompjuterskom forenzičkom softveru, koji moraju da sačuvaju dokaze na licu mesta. Sada forenzički istražitelji i neforenzičko osoblje mogu da prikupe podatke sa volatilnih, kao i svih ili ciljanih hard diskova za samo nekoliko minuta. To je velika pomoć za korporativne i vladine timove koji često imaju potrebu da prikupljaju podatke sa uključenih ili isključenih uređaja za internu istragu, FOIA ili sudske pozive. Istražne sudije mogu da osiguraju dokaze, a da pri tome ne moraju da čekaju satima na forenzičke eksperte dok dođu na uviđaj. Konačno, advokati, pravni savetnici i osoblje za podršku sudskim procesima mogu lako da sačuvaju dokaze radi elektronskog otkrivanja u manje važnim pravnim slučajevima.

Koristeći AD Triage možete pregledati fajlove i pronaći podatke po raznim kriterijumima kao što su ključne reči, heš, regularni izrazi, veličina fajlova, datum i vreme, ekstenzije, putanja do fajla i nedozvoljeni zapisi. Uz to korisnik može da sakuplja mrežne i sistemske informacije, kao i one iz radne memorije. On vam omogućava da prikupite podatke sa diska, drajva ili perifernog uređaja, snimite ih na USB, spoljašnji hard disk i eksportujete podatke na zadatu lokaciju u okviru iste mreže. Možete prekonfigurisati vaš AD Triage uređaj da automatski prikuplja samo one podatke koje ste odabrali, omogućavajući neiskusnim korisnicima da sigurno i efikasno upotrebljavaju ovaj alat. Iskusni forenzički istražitelji mogu da koriste AD Triage u manuelnom modu radi prave trijaže na licu mesta.

Detalji o proizvodu

 • Koristi dokazanu FTK tehnologiju sa lakom integracijom i konzistentnim karakteristikama
 • Pregled i prikupljanje celokupnog diska ili ciljanih podataka, kopiranje na spoljašnji hard disk (AD1, E01, RAW ili SMART)
 • Prikuplja podatke sa živih sisitema pomoću USB porta
 • Ugrađena detekcija i ocenjivanje eksplicitnih imidža
 • Snima višestruke kolekcije profila na jednom uređaju
 • Napredno automatsko sakupljanje vam omogućava da konfigurišete Triage da automatski prikuplja samo važne podatke
 • FIPS 140-2 usaglašenost sa podrškom za šifrovane USB uređaje, kao što su Kanguru® i IronKey® uređaji
 • Raspakuje, pretražuje i ekstrahuje podatke iz složenih fajlova i arhiva
 • Manuelni mod vam omogućava da pretražite fajlove pre sakupljanja
 • Unapred pripremljene opcije izveštavanja o prikupljenim podacima
 • Čuva prikupljene podatke na vaš konfigurisani UDB drajv eksterni hard disk ili eksportuje podatke na određenu mrežnu lokaciju