Menu
Tablet menu
A+ A A-

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform - Napravite javne i privatne cloud-e na zaštićenoj i skalabilnoj osnovi!

IT se stalno nalazi pred izazovom da brže reaguje na zahteve korisnika. Zato se vaše IT odeljenje sve više okreće ka javni i privatnim cloud-ima zbog njihove sposobnosti da se brzo prihvate i prilagode IT infrastrukturi. Ali cloud ne može uvek da odgovori vašim potrebama u vezi performansi i sigurnosnih standarda. Sve do sada.

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE

     1.   Integrisane mogućnosti

Operativni sistem prilagođen cloud-u

Uz Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, dobijate sve prednosti koje očekujete of Red Hat Enterprise Linux-a, plus najbrže rastuću platformu za cloud infrastrukture iz OpenStack-a. To znači da imate širok izbor hardverskih partnera da biste pokrenuli svoj loud. Vaši partneri imaju poznato i dobro podržano okruženje sa aplikacijama koje obavljaju poslove u cloud-u.

Pouzdana osnova za OpenStack

OpenStack radi na Linux-u. Red Hat Enterprise Linux daje OpenStack-u stabilnu, pouzdanu i sigurnu osnovu, kao i hardversku i aplikacionu podršku koja se zahteva u zahtevnim poslovnim okruženjima. Dodavanjem OpenStack-a Red Hat Enterprise Linux-u daje vam mogućnost da brzo skalirate vašu infrstrukturu za desetine hiljada virtuelnih računara tako da možete da odgovorite na zahteve korisnika brzo i efikasno.

Saznajte više

Pročitajte o Red Hat cloud infrastrukturi koja uključuje Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform-u
Pogledajte osnovne podatke

     2.   Poboljšani Openstack

Bolje OpenStack performanse i funkcionalnost

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform poboljšava OpenStack naprednim mogućnostima potrebnim u cloud okruženjima. Ona uključuje poboljšanu virtuelizaciju  i dodatne mrežne mogućnosti koje poboljšavaju ukupne performanse i funkcionalnostOpenStack cloud-a.

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platformtakođe uključuje:

- KVM hypervisor uz poboljšane mogućnosti.
- Mrežne prostore imena (netns).
- Open vSwitch (OVS) tuneliranje.
- Poboljšanja sigurnosnih i mrežnih alata korišćenih u OVS-u.

     3.   Veoma skalabilan i fleksibilan

Napravite cloud koji raste sa vama

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform vam omogućava da napravite cloud-e koji mogu biti skalirani za potrebe dokaza konepta sa nekoliko desetina sistema do proizvodne primene sa desetinama hiljada sistema.

Ključ skalabilnosti leži u projektnim odlukama primenjenih u OpenStack-u: arhitektura u kojoj se ništa ne deli uz asinhronu komunikaciju i potpunu konzistentnos. Druga prednost njihovog dizajna je da možete povećavati fleksibilno vaš OpenStack cloud, dodavajući resurse po potrebi da bi odgoorili rastućim potrebama.

     4.  Ugrađena sigurnost cloud-a

Sigurnost koju poznajet i kojoj verujete

Red Hat Enterprise Linux uključuje veliki broj sigurnosnih mogućnosti, od kontrolnih grupa doSELinux-a, koje štite sistem od neovlašćenog pristupa. U stvari, on je dobio neka od najviših priznanja u oblasti zaštite od organizacija kao što su US Department of Defense ili National Institute of Standards and Technology.

Zaštićene OpenStack infrastrukture i cloud aplikacije

Sve ove sigurnosne mogućnosti su uključene u Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform-u. Visok nivo zaštite štiti vašu protects your OpenStack infrastrukturu i vaše cloud aplikacije koje se izvršavaju u okviru virtuelnih mašina. To osigurava vašu zaštitu od dna do vrha vašeg cloud steka.

     5.   Veliki ekosistem partnera

Stotine hardverskih i softverskih partnera

Pošto se Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform bazira na Red Hat Enterprise Linux-u, možete odmah imati koristi od velikog broja posvećenih partnera. Odaberite iz skupa od više stotina hardverskih partnera koji su sertifikovali svoje proizvode za Red Hat Enterprise Linux.

Pristupite opsežnom katalogu sertifikovanih softverskih aplikacija i podržanih na Red Hat Enterprise Linux-u. Veliki broj dostupnih hardverskih i softverskih opcija vam omogućava da se fokusirate na pružanje servisa svojim korisnicima bez brige oko kompatibilnosti ili podrške.

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket.

Potpuno funkcionalna 90-to dnevna probna verzija
vam omogućava da kreirate Linux OpenStack Platform test klaster sa 3 čvora. Red Hat Enterprise Linux guest pretplata je takođe uključena, takoda možete da kreirate i upravljate virtuelnim mašinama u toku testiranja.

Rad sa Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform je lak i besplatan - samo ispunite ovu formu.