Menu
Tablet menu
A+ A A-

Vulnerability Intelligence Manager (VIM) - Snaga je u informisanju!

Secunia VIM se koristi u više od 40.000 sistema i aplikacija uključujući Adobe, Mozilla Firefox , Google i Microsoft. Alarmi o sigurnosnim slabostima softvera vam se trenutno šalju uz naznaku nivoa pretnje, tako da vi i vaš tim možete da rešavate prvo najkritičnije slabosti.

Sveobuhvatno izveštavanje vam omogućava da procenite trenutno stanje vaše IT infrastrukture, upravljate rizikom, zadovoljite pravila o usaglašenosti i ostvarite veću korist od vašeg ulaganja u zaštitu.

Uz Secunia snažno Vulnerability Intelligence i Management rešenje možete da primenite efikasno strategiju oporavka i održite sigurnost vaše organizacije.

Secunia VIM 4.0 karakteristike

Secunia VIM 4.0 je fleksibilna uz mogućnosti koje su razvijene tako da omoguće IT timovima da rešenje prilagode zahtevima organizacije.

Svobuhvatna primena

Secunia VIM nudi najširu primenu u upravljanju sigurnosnim pretnjama na tržištu uz više od 44.000 sistema i aplikacija koje se sveobuhvatno nadgledaju radi otkrivanja novih i postojećih pretnji.

Stalni alarmi

Kada Secunia Research potvrdi novu pretnju, Secunia VIM može da vam pošalje alarm na više platformi uključujući SMS i email, omogućavajući vam da budete informisani o pretnjama po vašu mrežu bez obzira gde se nalazite.

 

 

 

 

 

Filtriranje

Secunia VIM vam omogućava da kreirate specifične izveštaje o upravljanju sigurnosnim pretnjama za različite tipove proizvoda širom vaše IT infrastrukture korišćenjem kriterijuma filtriranja da biste dobili alarme o pretnjama i informaciju koja je vama važna.

Izveštavanje

Secunia VIM vam pruža automatske i prilagođene izveštaje koji pokrivaju sve  slučajeve novih sigurnosnih pretnji na svim vašim mrežnim uređajima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletna lista karakteristika