Menu
Tablet menu
A+ A A-

Corporate Software Inspector (CSI) - Kada, gde, šta i kako!

Secunia CSI 7.0 kombinuje skeniranje i pečovanje, pri čemu su istovremeno zadovoljeni zahtevi za IT sigurnošću i IT operacijama. Ova kombinacija informisanja o pretnjama, skeniranja slabosti, kreiranja pečeva i primene pečeva je jedinstvena na tržištu.

Nije dovoljno detektovati slabosti ako ih ne možete pečovati. I nije dovoljno imati pečeve, ako ne znate gde da ih primenite. Secunia CSI vam kaže kadagdešta i kako.

Kome je namenjen?

Primenjen na stotinama hiljada hostova, CSI odgovara svakoj kompaniji, a mogućnost konfiguracije pečeva znači da nisu neophodne prečice da biste skenirali i pečovali, što vam omogućava da lako skenirate i pečujete bez ugrožavanja IT pravila kompanije.

Kako radi?

Secunia CSI je original skener slabosti, koji može da proceni stanje sigurnosti svih legitimnih programa koji rade na Microsoft Windows platformama i podržava skeniranje Windows, Apple Mac OSX, Android i Red Hat Enterprise Linux (RHEL) platformi.

Kako proces upravljanja pečevima radi sa CSI-om

Postoji 6 ključnih etapa procesa upravljanja pečevima koje Secunia CSI koristi, obezbeđivanje brzog skeniranja, prikazivanje rezultata, download i instalacija i proveravanje radi sigurnog uspeha.

Secunia CSI 7.0 - glavne karakteristike

Secunia CSI integrates smoothly with Microsoft SCCM

Integracija sa Microsoft System Center Configuration Manager-om

Secunia CSI se lako integriše sa Microsoft System Center Configuration Manager-om. Počevši od Microsoft System Center 2012 možete upravljati svim sigurnosnim poboljšanjima, uključujući one koje ne isporučuje Microsoft i direktno ih primeniti sa jedne konzole. Secunia CSI se takođe lako integriše se Microsoft WSUS.

Secunia Smart Groups 2.0

Smart Groups 2.0 

Jednostavno filtrirajte i segmentirajte svoje podatke da biste odredili šta je važno za vas na osnovu proizvoda, uređaja ili savetovanja. Kreirajte i rasporedite izveštaje na zahtev na osnovu ovih Smart Group filtera. Primite email obaveštenja i SMS alarme da biste bili trenutno informisani kada se nešto dogodi što je važno za vas.
Pročitajte više...

 

Kompletna lista karakteristika

 

Secunia CSI easily integrates for third-party patch management

Integracija sa proizvodima za pečovanje

Secunia CSI se sada može lako integrisati sa vašim omiljenim rešenjem za primenu pečeva (npr. Altiris Deployment Solution), korišćenjem Secunia Patch Deployment SDK radi lakog upravljanja pečevima (skeniranje pečeva, kreiranje pečeva i primena pečeva).

 

 

Secunia CSI covers programs and plug-ins from thousands of vendors

Sveobuhvatno pokrivanje programa

Secunia CSI pokriva programe i plug-in-ove hiljada proizvođača, više samostalnih programa nego bilo ko drugi, uključujući praktično svaki program koji radi na Microsoft operativnim sistemima.