Menu
Tablet menu
A+ A A-

Naša ponuda danas uključuje širok opseg programa i aplikacija za različite oblasti: uslužni programi za održavanje pc računara i mreža, softver za komunikaciju, Internet alate, alate za programiranje, aplikacije za upravljanje poslovanjem, antivirusni softver, obuku, konsultantske usluge, softver za naučne primene i obrade podataka, multimediju i još mnogo drugih.

Mi smo i distributeri nekoliko renomiranih softverskih proizvođača. Neki od njih su:


RedOsnovan 1993. g., Red Hat je vrhunski Linux i open source proizvođač. Rangiran od strane CIO Insight Magazine kao Most Valued Vendor i to drugu godinu za redom, Red Hat pruža najviše vrednosti i pouzdanosti svojim korisnicima i predstavlja najviše prepoznat Linux brend u svetu. RedHat koriste globalna preduzeća upotrebom tehnologija i usluga koje je omogućio open source model. Takva rešenja uključuju Red Hat Enterprise Linux platforme, koja se prodaju korz model pretplate, kao i širok spektar usluga: konsalting, 24x7 podrška, Red Hat Network. Red Hat-ov globalni program obuke funkcioniše na više od 60 lokacija širom sveta i pruža RHCE, globalni standard kada je u pitanju Linux sertifikacija.
 


ManageEngineManageEngine je inovativni proizvođač softvera za IT menadžment preduzeća i nudi vrhunsku funkcionalnost za upravljanje velikim mrežama po isplativim cenama za preduzeća širom sveta. Sa više od 40.000 kupaca širom sveta, uključujući i 3 od svakih 5 Fortune 500 kompanija, spada u najbrže rastuću alternativu tradicionalnim sistemima za upravljanje mrežama.
ManageEngine je odeljenje u okviru ZOHO Corporation koje se bavi softverom za IT Management preduzeća.
ZOHO Corp. je započela razvojem SNMP API-ja i Network Management platformi za mrežu i Element Management Systems u telekomunikacionom domenu, daleke 1996.g. WebNMS Framework je rangiran kao broj 1 EMS/NMS platforma za telekomunikacije i platforma na koju je utrošeno više od 1000 čovek/godina razvoja. Po završetku buma internet kompanija i usporavanja sektora telekomunikacija početkom ovog veka, Zoho Corp je ušla u domen IT menadžmenta preduzeća.

ManageEngine je rođen kao brend za IT Management preduzeća. Danas ManageEngine ima preko 20 proizvoda podeljenih u sledeće grupe: Network Performance Management, IT ServiceDesk and Desktop Management, Datacenter and Server Management, Log Analysis & Security Management koje pokrivaju mnoge ključne oblasti za efikasan IT Management.
 


ABBYYABBYY razvija softvere bazirane na jezičkoj i veštačkoj inteligenciji koja nudi mogućnosti prepoznavanja i konverzije dokumenata. ABBYY je internacionalna kompanija sa preko 900 zaposlenih širom sveta. Broj korisnika ABBYY proizvoda i tehnologije dostigla je cifru od 30 miliona početkom ove godine i zato sa razlogom nosi epitet najboljeg proizvoda iz oblasti OCR. Misija ABBYY je da poboljša kvalitet života razvijajući tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji za efikasnije snimanje, prenos i tranformaciju informacije u pristupačniji i korisniji format. ABBYY softveri omogućavaju korisnicima širom sveta uštedu vremena i lakoću u radu sa dokumentima i tekstovima. ABBYY jezička tehnologija pomaže u eliminaciji komunikacionih barijera dozvoljavajući ljudima komunikaciju na različitim jezicima.
 


ElcomSoftOsnovana 1990. ElcomSoft Co. Ltd je privatna kompanija sa sedištem u Moskvi, Rusija. Od 1997. ElcomSoft zadovoljava poslovne potrebe isporučujući  prozvode za korporativnu sigurnost i IT reviziju. Kompanija pomaže u primeni zakona, vojsci i obaveštajnim agencijama u kriminalnim istragama sa svojim širokim opsegom forenzičkih kompjuterskih proizvoda. ElcomSoft alate i prizvode koristi  većina od 500 najuspešnijih korporacija, brojni rodovi vojske širom sveta, vlade i sve glavne računovodstvene kompanije.
 


AccessDataAccessData Group je prva započela sa digitalnim istragama i podrškom za sudske sporove pre više od dvadeset godina, postavlja industrijski standard u oblasti kompjuterskih, forenzičkih tehnologija, FTK i uvodi vodeću tehnologiju za proveru legalnosti softvera, Summation. AccessData obezbeđuje široki spektar samostalnih i korporacijskih rešenja koja omogućavaju razne vrste digitalnih istraga uključujući kompjutersku forenziku, reagovanje na incidente, eDiscovery, proveru legalnosti, IP krađu, reviziju saglasnosti i informaciono osiguranje. Više od 100,000 korisnika u primeni zakona, vladinim agencijama, korporacijama, konsultantskim kućama i advokatskim kancelarijama širom sveta se oslanjaju na AccessData softverska rešenja, kao i na naše vrhunske servise za pregled i digitalnu istragu. AccessData Group obezbeđuje takođe trening za digitalnu forenziku i podršku u vođenju sporova, kao i sertifikaciju kroz veoma tražene programe AccessData Certified Examiner (ACE) i Summation certification.

Pošto se njihova rešenja odnose na sve vrste digitalne istrage, mogu se primeniti na različitim tržištima sa različitim potrebama u pogledu digitalne istrage. Sudovi i vladine agencije se oslanjaju na Forensic Toolkit (FTK) kompjuterski forenzički proizvod kao i na korišćenje tehnologije dešifrovanja u obavljanju kriminalnih i internih istraga.