Menu
Tablet menu
A+ A A-

JBoss Enterprise Application Platform - Vodeća poslovna platforma za sledeću generaciju transakciono-zahtevnih, poslovnih Java aplikacija!

Pravite, instalirate i hostujete poslovne Java™ aplikacije i servise? Želite agilniju i fleksibilnu platformu koja vam može pomoći da brže izađete na tržište? Nabavite najbolje: Red Hat® JBoss® Enterprise Application Platform. JBoss Enterprise Application Platform uključuje:

  • JBoss Application Server: Najviše korišćeni Java EE sertifikovani aplikacioni server na tržištu.
  • Red Hat JBoss Developer Studio: Sve što vam je potrebno za razvoj, testiranje i instalaciju složenih web aplikacije, poslovnih aplikacija i servisa baziranih na servisno-orijentisanoj arhitekturi (SOA).
  • Red Hat JBoss Web Framework Kit: Paket razvojnih okruženja i alata koji pomažu u povećanju produktivnosti razvoja web i mobilnih aplikacija.

JBoss Enterprise Application Platform with Management dodatno uključuje:
Red Hat JBoss Operations Network: Upravljačku platformu koja podržava nadgledanje, obezbeđivanje i napredne upravljačke mogućnosti za celu JBoss implementaciju.

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE

     1.   Arhitektura pogodna za cloud

Bazirana na prvom Java EE serveru implementiranom kao Platform-as-a-Service (PaaS),  JBoss Enterprise Application Platforma 6 je kreirana imajući cloud na umu. Jasno je šta je potrebno da bi poslovne mogućnosti svuda dostupne.

Obnovljena modularna arhitektura

Na osnovu skupa komponenti baziranih na servisima, JBoss Enterprise Application Platform 6 olakšava instaliranje aplikacija u različitim okruženjima.

Fleksibilno upravljanje

Uz JBoss Enterprise Application Platformu 6, vaše preduzeće može programski da upravlja aplikacijama,  da automatizuje ove procese ili da je lako uklopi sa vašim upravljačkim alatima. I radi bez problema u vašem privatnom cloud-u. Takođe podržava upravljanje domenima, što pomaže administratorima da upravljaju većim brojem servera kao jednim i omogućava rolling deployments u okviru domena.

POGLEDAJTE VIDEO:

JBoss Enterprise Application Server administratorska konzola

Veoma efikasna

JBoss Enterprise Application Platforma 6 je optimizovana za rad sa višejezgarnim i virtuelnim okruženjima. To pomaže Red Hat-u da koristi veoma malo memorije i ostvari ekstremno brzo podizanje aplikacija. Fokus je na korišćenju resursa i upravljanju portovima, olakšavajući instalaciju na virtuelnim okruženjima.

NAUČITE VIŠE:

Procena analitičara: Red Hat PaaS
Lako u cloud rešenja uz JBoss Enterprise Application Platform 6
Upoređenje: Red Hat JBoss Enterprise Application Platform i Oracle WebLogic Server Enterprise Edition
Upoređenje: Red Hat JBoss Enterprise Application Platform i IBM WebSphere Application Server Network Deployment Edition

     2.   Produktivnost razvoja na svetskom nivou

JBoss je uvek pokušavao da poveća produktivnost razvoja tako da aplikacije budu brže na tržištu. JBoss Enterprise Application Platforma 6 uvodi nove funkcije koje doprinose njenom liderstvu.

- Kao glavni pomagač u razvoju Java EE, JBoss Enterprise Application Platforma uključuje podršku za Java EE 6, što je veliki iskorak u povećanju produktivnosti razvoja. Ona takodje podržava veliki broj Java Virtual Machine (JVM) okruženja, uključujući Spring, Struts i GWT.
- JBoss Enterprise Application Platforma uključuje mnoge nove i unapređene komponente da bi olakšala razvoja kao što su:

  1. Nova verzija JBoss Hibernate®
  2. Nove komponente kao Arquillian, snažna platforma koja pojednostavljuje integraciono testiranje za Java middleware

JBoss je takođe unapredio svou podršku za druge open source razvojne alate kao što su Maven i Hudson.

     3.   Vrhunske performanse i skalabilnost

JBoss Enterprise Application Platforma je Java EE 6 application server platforma čije performanse su od početka bile podešavane za transakcione aplikacije u kritičnim okruženjima. Dobijate sve mogućnosti koje su vam potrebne za efektivno i efikasno pravljenje, pokretanje i upravljanje vašim poslovnim aplikacijama.

     4.   Više od niske ulazne cene

Fleksibilni, povoljni model pretplate

Čemu služi cloud aplikacioni server ako zahteva skupu migraciju licenci da bi dao očekivani rezultat? Red Hat model pretplate ne samo da ne traži plaćanje licenci unapred, već pruža i više fleksibilnosti u promeni arhitekture. 
Želite da koristite javni cloud kao Amazon? Nema problema. Želite da implementirate virtuelizaciju i pokrenete je kao deo vaše hardverkse arhitekture? I to je moguće. Sve je to uključeno u model pretplate.

Pročitajte o Red Hat modelu pretplate